Měsíc: Únor 2016

Vše je na prodej. Kniha, kterou nečtete, dětský kočárek, který nepoužíváte nebo auto, kterým nejezdíte. A jak se nejlépe nějaké přebytečnosti zbavit? Podáte si inzerát.

Tento víkend proběhne poblíž Coventry tradiční mezinárodní výstava Race Retro zaměřená na historický motoristický sport. Pro soutěžní nadšence jsou hlavními taháky originální vozy Henriho Toivonena, účast předních britských soutěžáků a Rally Live Stage. Při exhibiční zkoušce v areálu výstaviště je možné vidět v akci historické rally vozy včetně speciálů skupiny B.

„Čas letí jako bláznivý, já nechytím ho, ani vy…“ Půjčil jsem si úryvek z textu božského Karla jako znělku pro moji upoutávku. Než se nadějeme, bude tu jaro…léto.. no a je třeba začít pomalu plánovat, kam vyrazit za vrčícími autíčky. Máte rádi „historiky“? Tak to jste tady správně!

Letošní ročník rakouské obdoby našich sprintů – Austrian Rallye Challenge (ARC) čítá 6 závodů. Velká část z nich je dobře dostupná i z našich luhů a hájů. A na první z nich se můžeme těšit již 5. března tohoto roku.